Wie zijn wij?

Zie hier: Skinlist Nederland, jouw ultieme bestemming voor gepersonaliseerde online huidverzorgingsconsultaties. We bieden een zorgvuldig samengestelde selectie hoogwaardige cosmetica via onze gespecialiseerde online winkel. Aan het roer bij Skinlist Global staat Tetiana Shalahina, een ervaren schoonheidsspecialist met een achtergrond in moleculaire biologie. Onze missie draait om het bevorderen van niet-invasieve cosmetologie en slimme huidverzorging voor thuis, waarbij je potentieel wordt benut om de gezondheid en straling van de huid te verbeteren.

In 2019 zijn we gestart met ons eerste project, Skinlist.pro, rechtstreeks vanuit Kyiv, Oekraïne 🇺🇦. Het lokale succes en de erkenning hebben onze ambitie aangewakkerd om onze uitgebreide aanpak van huidverzorging en hoogwaardige cosmetica aan een Europees publiek aan te bieden.

Onze consultatie-opties komen in twee varianten: privésessies met Tetiana Shalahina, zowel online als offline, en onze unieke Tekst & Foto Consultatie, exclusief online beschikbaar. Tijdens deze consultaties gaan onze ervaren schoonheidsspecialisten diep in op de conditie van je huid aan de hand van een gedetailleerde vragenlijst, foto's en een aandachtig gesprek. Dit uitgebreide begrip van je huid vormt de basis voor een op maat gemaakt, langdurig huidverzorgingsprogramma dat inspeelt op jouw unieke behoeften.

Wees gerust, we gokken niet zomaar. We brengen een schat aan ervaring mee bij het werken met de producten die we aanbevelen, in combinatie met officiële professionele opleidingen van verschillende merken. En ja, je kunt al deze producten handig rechtstreeks vanaf onze website aanschaffen.

Aan de kern van onze bedrijfsfilosofie ligt de erkenning dat elke huid uniek is en op maat gemaakte behandeling verdient. Het draait allemaal om het vieren van de schoonheid van onze verschillen, want dat is de gemeenschappelijke draad die ons uniek maakt.