CLIONE FIT — MULTIFUNCTIONEEL GEZICHTSAPPARAAT UIT JAPAN

Clione Fit

WAT IS CLIONE FIT?

Clione Fit biedt gezichtsbehandelingen van salonkwaliteit thuis, waarbij het effectief de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels vermindert en tegelijkertijd de productie van collageen en huidstevigheid bevordert. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals EMS, RF, MFIP, UPE en LED-fototherapie, verbetert het de gezondheid van de huid, verkleint het de poriën en verbetert het de algehele huidtextuur. Met twee instelbare standen en drie intensiteitsniveaus is het geschikt voor zowel gevoelige als normale huidgebieden. Het lichte, draagbare ontwerp zorgt voor eenvoudig gebruik en gemak. Kortom, de Clione Fit biedt een uitgebreide oplossing voor het bereiken van een gezonde en stralende huid met minimale inspanning.

EMS — Elektrische Myostimulatie
RF — Radiofrequentie lifting technologie
MFIP — Middenfrequentie Interval Puls
UPE — Ultra-Pulse Electroporatie
LED dual-color fototherapie technologie

Koop nu

10 MINUTEN - 2/3 KEER PER WEEK

Vervaagt acne littekens, LED blauw licht verzorging text

Vervaagt acne littekens, LED blauw licht verzorging text

Activeert collageen, LED rood licht verzorging

Activeert collageen, LED rood licht verzorging

Verkleint poriën, microstroom introductie

Verkleint poriën, microstroom introductie

Diep reinigen, helpt essence te absorberen

Diep reinigen, helpt essence te absorberen

Vervaagt fijne lijntjes, RF hoogfrequentie

Vervaagt fijne lijntjes, RF hoogfrequentie

V-vormig gezicht, intermitterende elektrische puls

V-vormig gezicht, intermitterende elektrische puls

Feature Image

Geniet thuis van een gezichts-spa op het niveau van een schoonheidssalon

Vijf kerntechnologieën voor schoonheid:

EMS 

Met speciale stroompulsen, kruisen de vier elementen op de kop van het apparaat stroom en microgolven. De zwakke elektrische stroom werkt op de ontspannen spieren, waardoor deze herhaaldelijk samentrekken, waardoor de interne weefsels geactiveerd worden, de doordringbaarheid van schoonheidsserum verbetert en de huid glad en stevig maakt.


RF 

CLiONE fit maakt gebruik van radiofrequentiegolven om de huid strakker te maken en de productie van collageen en hyaluronzuur te bevorderen. RF radiofrequentiegolven werken in op de dermis om warmte te genereren, die zich over de kortste afstand verplaatst om de beweging van collageen te bevorderen, de stofwisseling te stimuleren en de huid te verzachten. Dit proces helpt bij het verstevigen en slanker maken van het gezicht, terwijl het zacht is voor de huid.


MFIP

De gepatenteerde technologie van Mid Frequency Interval Pulse bootst een schoonheidspecialistische massage na om de bloedsomloop te bevorderen en ontspanning te verbeteren. Op de kop van het apparaat bevinden zich 4 magnetische koppen, die in paren van twee zijn gegroepeerd en pulsstroom afgeven. Door middel van de intermitterende afgifte van mediumfrequente elektrische pulsen kun je een gevoel ervaren dat lijkt op de druk van een schoonheidsspecialist, waardoor de huid volledig ontspant en de bloedsomloop wordt gestimuleerd.


UPE 

UPS introducesert grote moleculen dieper in de huid. Door gebruik te maken van Insert Pulse kunnen grotere moleculen, zoals hyaluronzuur, in de diepere lagen van de huidoppervlakte worden geïntroduceerd, waardoor de huid gladder en elastischer wordt.

LED dual-color phototherapy technology 


Core Beauty Image

VOOR ZAKENPARTNERS

Als u Clione fit wilt vertegenwoordigen in uw salon, kliniek of webshop, vragen wij u vriendelijk om het onderstaande formulier in te vullen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij bieden
gunstige samenwerkingsvoorwaarden, een speciaal loyaliteitsprogramma voor partners en levering in heel de EU.
Wij verzoeken u vriendelijk alle velden met een * in te vullen

ZES BELANGRIJKE KENMERKEN LATENJE GENIETEN VAN HET MOMENT VANHUIDVERZORGING

1. In staat om 2 modi te ervaren

3 niveaus kunnen worden aangepast met de zachte Algemene modus (geschikt voor kleine delen zoals de ogen, neus en mondhoeken) en de efficiënte MFIP-modus (voor gezichtsdelen).

2. "MFIP" gepatenteerde technologie

De efficiënte MFIP-modus is uitgerust met gepatenteerde MFIP-technologie om continu elektrische pulsen vrij te geven, wat de effectiviteit van UP, RF en EMS verder verbetert.

3. Prachtig en schattig vormgegeven

Geschikt voor de zijkanten van de neus, oogleden, nasolabiale plooien, lippen en andere subtiele delen. De vorm van de kop en de miniaturisatie van de elektroden passen beter bij het gezicht en zorgen voor een dubbel effect.

4. Slechts 52g gewicht

het uitgerust met het kleinste en lichtste digitale bedieningspaneel. Het is bijzonder handig om dagelijks mee te nemen en je zult geen vermoeidheid ervaren tijdens het gebruik.

5. Veilig in gebruik

Elke importfunctie is geschikt voor het gezicht, gevoelige huid en mensen die geen vibratie prettig vinden kunnen het ook gebruiken. *Voor beginners wordt aanbevolen om te beginnen met de algemene oogmodus.

6. N4 motor technologie*

Uitgerust met 's werelds kleinste en lichtste digitale bedieningspaneel, waarbij de 4 elementen op de apparaatkop onafhankelijk worden aangestuurd.

* De N4-motor is een zeer representatieve motor in de wereld, ontwikkeld door het topmedische team in Japan, die complexe functies vereenvoudigt en bekend staat als de beste motor ter wereld. Dankzij dit hoogwaardige bedieningspaneel is het instrumentlichaam verrassend lichtgewicht.