Ontdek samengestelde producten onder de €55 die geschikt zijn voor elk gezond huidtype: droog of vet, gedehydrateerd of met tekenen van veroudering, gepigmenteerd of met couperose — elk type huid zal baat hebben bij deze producten.

Je kunt ze gemakkelijk inpassen in je huidverzorgingsroutine of veilig cadeau doen aan iemand van wie je houdt: ze passen perfect bij zowel mannelijke als vrouwelijke huid.

De microfijne spray bevat een formule met laagmoleculair hyaluronzuur dat in de diepte nog beter werkt. De huid wordt intensief gehydrateerd, zowel onmiddellijk als op lange termijn, en het vochtgehalte wordt geoptimaliseerd: het resultaat is een gladdere teint en een zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels.

 

 

Medik8 Press&Glow Daily Exfoliating PHA Tonic with Enzyme Activator — 33 Euro

Balans is de sleutel als het gaat om exfoliatie; overmatig gebruik van krachtige exfoliërende zuren elke dag kan vaak leiden tot overgevoeligheid van de huid en vroegtijdige huidveroudering. PHA's zijn samengesteld uit grotere moleculen dan andere exfoliërende zuren, wat betekent dat ze niet zo diep in de huid doordringen en in plaats daarvan op het huidoppervlak werken. Dit maakt PHA's de perfecte match voor mensen met een gevoelige huid, die echte dagelijkse exfoliatie willen bereiken en tegelijkertijd hun huidbarrière gezond willen houden.

 

Meder Beauty Blepharo-Light Eye Cream Bl6 — 52Euro

De nieuwe BLEPHARO-LIGHT oogcrème is een echte huidbiohacking-therapie om de huid rond de ogen te verhelderen, de gezonde uitstraling en tonus van de huid te herstellen en uiteindelijk wallen onder de ogen, donkere kringen en alle tekenen van vermoeidheid, inclusief rimpels, te verwijderen!

Heliocare 360° Mineral Tolerance Fluid — 31Euro

Deze fluid voldoet aan de hoogste normen inzake zonnebescherming. Fernblock®FC, specifieke filters, herstellende en antioxiderende bestanddelen beschermen tegen 4 soorten straling (UVB, UVA, blauw licht en infrarood) en helpen schade als gevolg van blootstelling aan de zon te neutraliseren en te herstellen. Getest onder toezicht van dermatologen en oogartsen.

Meder Beauty Vita-Long Veil 3x7 ml Vl6 — One Ampoule — 36Euro

Vita-Long Oil herstelt onmiddellijk de beschermende eigenschappen van de huid en de hydrolipide mantel van de keratineuze laag, onderdrukt de activiteit van vrije radicalen, vermindert de schadelijke effecten van externe factoren, verlengt de levensduur van de huidcellen en herstelt het cel-DNA dat de activiteit die kenmerkend is voor een jonge huid terugbrengt.

Maar als je ook maar enige twijfels hebt, staat ons team van experts altijd klaar om je vragen te beantwoorden

Warme knuffels
Het SKINLIST-team