Zit je vast in een sleur met je haarverzorgingsroutine? Wist u dat het te lang vasthouden aan hetzelfde haarstimulerende product uw resultaten daadwerkelijk kan belemmeren? Dit is waarom je zou moeten overwegen om je routine elke drie maanden te veranderen:

1️⃣ Gewenning tegengaan: Je haar kan, net als je huid, in de loop van de tijd aan dezelfde ingrediënten wennen, wat tot een verminderde effectiviteit leidt. Net zoals uw huid baat heeft bij het wisselen van huidverzorgingsproducten, kan uw haar ook gedijen met afwisseling. Door elke drie maanden van product te wisselen, zorgt u ervoor dat uw haar responsief blijft en de vruchten blijft plukken van verschillende formules.

Als we bijvoorbeeld te maken hebben met seizoensgebonden haaruitval, raden we aan om gedurende drie maanden te beginnen met DSD 7.4 OPIUM LOTION daarna over te stappen op DSD 3.4.5.B SCIENCE-7 DE LUXE ESSENTIËLE OLIE en ten slotte DSD 4.4.1 ROYAL JELLY + te gebruiken. GREEN O2 DE LUXURY LOTION  om de resultaten te behouden.


,

DSD 7.4 OPIUM LOTION

 

DSD 3.4.5.B SCIENCE-7 DE LUXE ESSENTIËLE OLIE

 

  
DSD 4.4.1 ROYAL JELLY + te gebruiken. GREEN O2 DE LUXURY LOTION  

 


2️⃣ Gerichte oplossingen: verschillende formuleringen richten zich op verschillende aspecten van de haargezondheid, zoals het versterken, voeden of bevorderen van de groei - versterken, haaruitval onder controle houden en het bevorderen van de groei van nieuw haar. Door producten te wisselen, kunt u meerdere problemen aanpakken en de algehele haarvitaliteit behouden.

Voor degenen die last hebben van diffuse alopecia of dunner wordend haar, begin met DSD 3.4 DIXIDOX DE LUXE FORTE LOTION gedurende drie maanden, probeer dan DSD 3.4.2 CREXEPIL DE LUXE CLASSIC LOTION en voltooi de cyclus met DSD 4.4 DIXIDOX DE LUXE KERATIN TREATMENT LOTION.

3.4 DIXIDOX DE LUXE FORTE LOTION

 

DSD 3.4.2 CREXEPIL DE LUXE CLASSIC LOTION

 

 DSD 4.4 DIXIDOX DE LUXE KERATIN TREATMENT LOTION3️⃣ Aanpassingsvermogen aan veranderende behoeften: Omgevingsfactoren, seizoensveranderingen en aanpassingen van de levensstijl kunnen van invloed zijn op de behoeften van uw haar. Door uw haarverzorgingsroutine elke paar maanden aan te passen, kunt u deze afstemmen op de huidige omstandigheden en de resultaten optimaliseren.

Als u volumeverlies merkt of als uw haar droog en broos aanvoelt, begin dan drie maanden met DSD de Luxe 9.4 Aminopyrrole Lotionga dan over op DSD 3.4.5.A SCIENCE-7 DE LUXE LOTION en sluit af met DSD 3.4.3 .B VERSE CELLEN DE LUXE CONCENTRAAT.

  

DSD de Luxe 9.4 Aminopyrrole Lotion

 

DSD 3.4.5.A SCIENCE-7 DE LUXE LOTION

 


DSD 3.4.3 .B VERSE CELLEN DE LUXE CONCENTRAAT

 

Ontdek ons ​​assortiment: Klaar om uw haarverzorgingsroutine nieuw leven in te blazen? Ontdek ons ​​assortiment stimulerende producten op SKINLIST! ✨

Door deze tips op te nemen en de DSD de Luxe-lotions elke drie maanden te wisselen, kunt u ervoor zorgen dat uw haar gezond en levendig blijft en inspeelt op uw veranderende behoeften. Zeg vaarwel tegen stagnatie in de haarverzorging en hallo tegen dynamische resultaten!