Als het om huidverzorging gaat, geldt er niet één maat voor iedereen. Verschillende huidtypes vereisen oplossingen op maat om specifieke problemen effectief aan te pakken. Bij Skinlist begrijpen we het belang van het bieden van gerichte huidverzorgingsprotocollen om verschillende huidproblemen aan te pakken. In deze gids verkennen we het huidverzorgingsassortiment van Instytutum en bevelen we producten aan voor verschillende huidproblemen.


Basis huidverzorgingsprotocol: YOUTHBOOST


Ideaal voor een probleemloze huid die onderhoud nodig heeft en vroege tekenen van veroudering voorkomt. Het YOUTHBOOST-protocol richt zich op het jeugdig en stralend houden van de huid.Resurfacing Glow Toner: Deze toner exfolieert zachtjes de huid, bevordert de celvernieuwing en onthult een gladdere, stralendere teint.
Anti-rimpel verhelderend C-erum: Dit serum zit boordevol krachtige antioxidanten en vitamine C en verheldert de huid, vermindert de verschijning van rimpels en beschermt tegen schade van buitenaf.
HydraFusion 4D Hydrating Water Burst Cream: Deze lichtgewicht maar diep hydraterende crème zorgt voor intens vocht en helpt de huid voller te maken voor een jeugdige glans.
Triple Action Resurfacing Peel: Deze peeling combineert AHA's, BHA's en enzymen om dode huidcellen te exfoliëren, de poriën te verfijnen en de huidtextuur te verbeteren.

Anti-aging huidverzorgingsprotocol: PROAGE&ANTIPIGMENTATIE


Het PROAGE&ANTIPIGMENTATION-protocol is ontworpen voor de rijpere huid met tekenen van veroudering en pigmentatieproblemen en richt zich op meerdere huidproblemen om een jeugdiger teint te herstellen.Resurfacing Glow Toner: Na deze toner zal uw huid stralend, verfijnd en gladder zijn.
Anti-rimpel verhelderend C-erum: Dankzij de vermindering van de melanineproductie wordt de huid onmiddellijk helderder door donkere plekken en verkleuringen te verminderen.
Pro-Grade Anti-Aging X-Strength Retinol Serum: Dit krachtige retinolserum stimuleert de productie van collageen, vermindert fijne lijntjes en rimpels en egaliseert de huidskleur.
Xceptional Flawless Cream: Deze crème is samengesteld met geavanceerde ingrediënten en helpt donkere vlekken, hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint te verminderen.
Triple Action Resurfacing Peel: vermindert fijne lijntjes en rimpels perfect en vernauwt de poriën zichtbaar.


Ontstekingsremmend huidverzorgingsprotocol: PURFECTIE


Het PUREFECTION-protocol is ideaal voor de huid die gevoelig is voor acne en post-acneproblemen. Het richt zich op ontstekingen en oneffenheden en bevordert een heldere, gezonde huid.Geavanceerde Retinol Toner: Deze toner bevat retinol om de poriën te ontstoppen, de olieproductie te reguleren en de celvernieuwing te bevorderen.
Pro-Grade Anti-Aging X-Strength Retinol Serum: Het vermindert oneffenheden, fijne lijntjes en rimpels, egaliseert de huidtint en verfijnt het huidoppervlak.
SuperBiotic Plant-Based Ceramide Cream: verrijkt met probiotica en ceramiden, versterkt deze crème de huidbarrière, kalmeert ontstekingen en herstelt de balans.
Triple Action Resurfacing Peel: verbetert de ongelijkmatige teint, hydrateert en maakt glad


Hydratatie en herstel Huidverzorgingsprotocol: HYDRACARE


Het HYDRACARE-protocol is afgestemd op de droge en gevoelige huid met een verminderde barrièrefunctie en richt zich op het herstellen van vocht en het versterken van de huidbarrière.Flawless Hydra Mist: Deze verfrissende mist hydrateert en kalmeert onmiddellijk de droge, geïrriteerde huid en biedt onmiddellijke verlichting.
Anti-rimpel verhelderend C-erum: Dit C-erum heeft een zeer diepe, hydraterende werking en aanvulling van specifieke huidlagen.
HydraFusion 4D Hydrating Water Burst Cream: De innovatieve, lichte, romige geltextuur van de crème ontwikkelt zich bij het aanbrengen en zorgt voor een overvloedige hydratatie.
SuperBiotic Plant-Based Ceramide Cream: Het geeft volume en beschermt tegen de effecten van stressfactoren door de natuurlijke beschermlaag van de huid te versterken en het microbioom van de huid in balans te brengen.

Met het huidverzorgingsassortiment van Instytutum kunt u uw specifieke huidproblemen effectief aanpakken en een gezondere, stralendere teint bereiken. Ontdek onze selectie op Skinlist en begin vandaag nog aan uw reis naar een mooie huid.