Ervaar de ultieme huidhydratatie met Medik8's nieuwste product, Total Moisture Daily Facial Cream. Deze revolutionaire crème is ontworpen om uw huid diep te hydrateren, intens vocht te leveren en tegelijkertijd de natuurlijke barrière en het microbioom van uw huid te ondersteunen. Het is lichtgewicht en toch ongelooflijk krachtig en biedt 100 uur hydratatie en een onmiddellijke boost van +55% in huidvocht. 💧


Belangrijkste voordelen:


- 100 uur hydratatie: krijg langdurig vocht waardoor uw huid de hele dag zacht en soepel aanvoelt.
- Instant Moisture Boost: De crème zorgt voor een onmiddellijke toename van het vochtgehalte van de huid met 55%, waardoor u een zichtbaar verfriste en stralende teint krijgt.
- Geschikt voor alle huidtypes: of u nu een droge, vochtarme of gevoelige huid heeft, deze crème is samengesteld om aan uw hydratatiebehoeften te voldoen.


Wat zit erin?

 

- Prebiotisch peptide: dit unieke ingrediënt helpt het evenwicht van het microbioom van uw huid te behouden en bevordert een gezonde omgeving voor uw huid. Het versterkt ook de huidbarrière en beschermt tegen vochtverlies en externe agressies.
- Multi-weight hyaluronzuur: bekend om zijn ongelooflijke vochtvasthoudende eigenschappen, trekt dit zuur vocht uit de diepere huidlagen naar het oppervlak, waardoor uw huid vol en gehydrateerd aanvoelt.
- Ceramiden en lipiden: deze essentiële componenten bootsen de natuurlijke lipidenbarrière van de huid na, zorgen voor intensieve voeding en helpen de integriteit van de huid te herstellen.

 


Hoe te gebruiken:


Breng 's ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid aan op een schone, droge huid. Masseer zachtjes in het gezicht en de hals totdat het volledig is opgenomen. Voor het beste resultaat gebruiken na het reinigen en tonifiëren, en vóór het aanbrengen van serums of aanvullende behandelingen.

Koop vandaag nog uw Total Moisture Daily Facial Cream en transformeer uw huidverzorgingsroutine met de hydratatie die het verdient😉