Clione fit met Pramine Essense

BESCHIKBAAR OM TE BESTELLEN

10.06 - 23.06

Koop 3 DSD-producten van volledige grootte

en ontvang de DSD TS TRAVEL SET met 50% korting!

Mediplorer

Sakura CO2 with Azelaic Acid

Limited edition

Meder by Dr. Meder

Heavy-Legs Relief Gel

PRODUCT VAN DE MAAND
10% KORTING

MEDER BY DR. MEDER

Eu-Skin probiotic anti-acne cream Es7

NIEUW PRODUCT

DSD de Luxe

9.4 Aminopyrrole Lotion + Melatonin

Stralende Huid Begint Hier

SKINLIST — is een unieke service voor huidverzorgingsadvies waar je professioneel advies krijgt over cosmetische regimes van ervaren professionals.

Huidgezondheid is onze belangrijkste prioriteit. Daarom selecteren we zorgvuldig professionele cosmetische producten met aantoonbare ingrediënten, uitgebreid getest en gecertificeerd.

Onze prioriteiten zijn de huid correcteren zonder irritatie en andere bijwerkingen, ondersteuning van de huidbarrière, langetermijn zorgprogramma's en een holistische benadering van veroudering, wat allemaal de sleutel is tot een gezonde en stralende huid.

We hebben ruime ervaring in het voorschrijven van cosmetische regimes voor huidaandoeningen zoals rosacea, acne, gevoelige huid, melasma en andere problemen.

BLOG

Overleg
Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste regime voor uw huid, maar heeft u geen tijd om naar de specialist te gaan? We zijn hier om te helpen! Ons unieke Tekst&Foto Consultatie heeft zijn doeltreffendheid bewezen en heeft voor veel van onze klanten tijd en geld bespaard. Kijk gewoon even.
Tekst&Foto Consultatie
Over ons
Wij zijn een gepersonaliseerde online huidverzorgingsadviesdienst die een uitgebreide selectie cosmetica biedt en een online winkel die gespecialiseerd is in professionele huidverzorging. Wij promoten niet-invasieve cosmetologie en slimme huidverzorging voor thuis. We weten dat het kan worden gebruikt om de gezondheid van de huid te verbeteren en deze mooi te maken
Kom meer te weten

PARTNERS